Upriličen prijem i druženje sa penzionisanim imamima i službenicima MIZ Sarajevo

U ponedjeljak 30. decembra tekuće 2019. godine, glavni imam MIZ Sarajevo doc. dr. hafiz Kenan-ef. Musić i predsjednik Izvršnog odbora MIZ Sarajevo g. Jusuf Zahiragić, upriličili su prijem i druženje sa penzionisanim imamima te penzionisanim službenicima MIZ Sarajevo.

Nekadašnji imami te službenici sarajevskog medžlisa iskupili su se u prostorijama Medžlisa islamske zajednice Sarajevo, gdje su uz ugodno druženje prisjetili se svojih dugogodišnjih karijera iznijevši zanimljivosti svojih penzionerskih dana.  

Dobrodošlicu im je iskazao predsjednik IO, g. Jusuf Zahiragić zaželivši im ugodne penzionerske dane i dobro zdravlje. Glavni imam dr. hafiz Musić se u svom obraćanju zahvalio svima na njihovom doprinosu i pozvao ih da svojim bogatim iskustvom i savjetima pomognu rad medžlisa i rad njega kao glavnog imama.

U ugodnoj atmosferi i lijepom druženju penzionisanim imamima i službenicima su uručeni prigodni pokloni i hedije, na čemu su se oni zahvalili, kao i na organizovanju ovog tradicionalnog prijema, kojem je prisustvovao i sekretar MIZ Sarajevo g. Muhamed Memić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter