Predramazansko druženje i predavanje za žene u kasarni Rajlovac

U organizaciji Vojnog muftijstva i Rijaseta IZ u BiH, 22.aprila 2019. godine, u mesdžidu kasarne Rajlovac, organizovano je predramazansko predavanje i druženje za žene iz Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BIH.Ugodnoj atmosferi, doprinijele su gošće predavači iz Medžlisa IZ Sarajevo, mualime Enisa Meštrovac i Adla Mulić koje su upriličile lijep program, gdje su pored učenje Časnog Kur'ana i ilahija, održale i prikladno predramazansko predavanje.

U organizaciji Vojnog muftijstva i Rijaseta IZ u BiH, 22.aprila 2019. godine, u mesdžidu kasarne Rajlovac, organizovano je predramazansko predavanje i druženje za žene iz Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BIH.

Ugodnoj atmosferi, doprinijele su gošće predavači iz Medžlisa IZ Sarajevo, mualime Enisa Meštrovac i Adla Mulić koje su upriličile lijep program, gdje su pored učenje Časnog Kur’ana i ilahija, održale i prikladno predramazansko predavanje.

Suze i topli osmjesi prisutnih, pokazale su da je ovaj događaj bio od izuzetnog značaja sa željom da se ovakvi i slični programi nastave i u budućnosti. Predavanju su prisustvovale žene sa lokacija Pazarić, Butmir, Butile i Rajlovac.

Poslije zajedničkog klanjanja podne-namaza, nastavljeno je druženje u prostorijama mesdžida kasarne Rajlovac.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter