Nedjeljni muhabet u džematu Bačićko Polje: Gostovao mr. hfz. Abdul-Aziz Drkić

U nedjelju, 03.03.2019. u džematu Bačićko Polje nakon klanjanja sabah-namaza u skoro punoj džamiji, nastavili smo nedjeljni muhabet u divanhani naše džamije, koja je i ovaj put bila mala da primi sve vjernike koji su došli na druženje sa namjerom da budu pod okriljem Allahove milosti i da zasluže Njegovo zadovoljstvo. Ovo jutro naš gost je bio uvaženi mr. hfz. prof. Abdul-Aziz Drkić, koji je uputio važne poruke iz druge kur'anske sure Bekare.

U nedjelju, 03.03.2019. u džematu Bačićko Polje nakon klanjanja sabah-namaza u skoro punoj džamiji, nastavili smo nedjeljni muhabet u divanhani naše džamije, koja je i ovaj put bila mala da primi sve vjernike koji su došli na druženje sa namjerom da budu pod okriljem Allahove milosti i da zasluže Njegovo zadovoljstvo.

Ovo jutro naš gost je bio uvaženi mr. hfz. prof. Abdul-Aziz Drkić, koji je uputio važne poruke iz druge kur’anske sure Bekare. Nakon predavanja druženje je nastavljeno uz doručak, čaj i kolače koje su naše vrijedne džematlije pripremili, a vrijedna omladina organizirala, i učinili sve kako bi se svaki gost osjećao udobno. Također, naš gost je ove nedjelje bio i Mustafa-ef. Isaković, koji nas je osvježio sa učenjem Kur’ana i nekoliko ilahija.

Hvala Allahu, ovakva druženja osvježavaju naše džamije i džemate, jačaju naše međusobne odnose i grade naše društvo na zdravim vrijednostima.

Pozivamo vas da nam se pridružite i naredne nedjelje u našoj džamiji, nakon sabah namaza.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter