Mreža mladih Novi Grad: Predavanje dr. Abdulgafara Velića i druženje u Istiklal džamiji

U nedjelju, 10.03.2019. godine, u holu Istiklal džamije održano je predavanje za članove Mreže mladih Novi Grad. Gost predavač je bio dr. Abdulgafar Velić pomoćnik muftije sarajevskog za vjerske poslove. Tema predavanja je bila: "Mreža mladih, društveni kontekst i savremene prilike".

U nedjelju, 10.03.2019. godine, u holu Istiklal džamije održano je predavanje za članove Mreže mladih Novi Grad. Na samom početku sve prisutne je poselamio domaćin Ahmet-ef. Skopljak i kratko se obratio najavljujući bogat program za tu priliku.

Gost predavač je bio dr. Abdulgafar Velić pomoćnik muftije sarajevskog za vjerske poslove. Tema predavanja je bila: “Mreža mladih, društveni kontekst i savremene prilike”. Predavanje je bilo interaktivnog karaktera tako da je atmosfera tokom predavanja bila izuzetno dobra.

Nakon predavanja u džamijskoj musafirhani omladina je svoje druženje nastavila sa Zejd-ef. Svrakom, studentom FIN-a i izuzetnim izvođačem ilahija i kasida, koji na ovaj način pomaže rad Mreže mladih.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter