Džemat Vlakovo: Okončan projekat “Engleski kroz igru”

U subotu 09. marta, poslije akšam-namaza, u prostorijama džemata Vlakovo upriličena je svečana dodjela certifikata polaznicima radionice "Engleski kroz igru".Projekat "Engleski kroz igru" počeo je u mjesecu novembru 2018. godine, sa ciljem da djeca kroz igru nauče osnove engleskog jezika, a polaznici su bili djeca u dobi od 4 do 11 godina. Kroz ciklus radionica nastojalo se pored vokabulara razvijati i dijete kao cjelokupna ličnost. Naredni projekat koji džemat Vlakovo u saradnji sa udruženjem "Dershana" realizuje su instrukcije iz matematike za osnovce.

U subotu 09. marta, poslije akšam-namaza, u prostorijama džemata Vlakovo upriličena je svečana dodjela certifikata polaznicima radionice “Engleski kroz igru”.

Projekat “Engleski kroz igru” počeo je u mjesecu novembru 2018. godine, sa ciljem da djeca kroz igru nauče osnove engleskog jezika, a polaznici su bili djeca u dobi od 4 do 11 godina. Kroz ciklus radionica nastojalo se pored vokabulara razvijati i dijete kao cjelokupna ličnost.

Polaznicima koji su stekli prvo, uručeni su certifikati i prigodni pokloni, a nakon toga u džematskim prostorijama druženje je nastavljeno uz zakusku koju su pripremili roditelji polaznika.

Naredni projekat koji džemat Vlakovo u saradnji sa udruženjem “Dershana” realizuje su instrukcije iz matematike za osnovce. Aktivnost počinje u nedjelju 10. marta, a broj prijavljenih kandidata govori da su sadržaji ovog tipa itekako potrebni u našem džematu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter