Džemat Raštelica: Mektebski kviz i druženje

U nedjelju 10. marta 2019. godine u mektebu Raštelica održan je Mektebski kviz, edukativnog značaja. Organizovano je lijepo druženje djece i roditelja, koji su uživali u veličanstvenom ambijentu naše džamije. Djeca su pokazala kvalitet svoga znanja, te su tim povodom nagrađena novčanim nagradama za osvojena prva mjesta.

U nedjelju 10. marta 2019. godine u mektebu Raštelica održan Mektebski kviz, edukativnog značaja. Organizovano je lijepo druženje djece i roditelja, koji su uživali u veličanstvenom ambijentu naše džamije. Djeca su pokazala kvalitet svoga znanja, te su tim povodom nagrađena novčanim nagradama za osvojena prva mjesta.

Na ovom kvizu učestvovalo je 53 učenika, koji su se takmičili u dvije grupe, starijih i mlađih polaznika. Još jedan dobar način građenja odnosa sa učenicima mekteba, a muallim Muamer-ef. Mrkonja na kraju zahvalio se svim roditeljima na podršci i ustrajnosti da se u ovom mektebu kvalitet i ugođaj podižu na veće  nivoe. Zahvalnost pripada i Džematskom odboru te Ameru Čomoru, koji su bili donatori ovoga projekta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter