64. ZAJEDNO U DOBRU: “Lejletu-r-regaib i njen značaj”

“Zajedno u dobru” predstavlja edukativno-informativnu emisiju MIZ Sarajevo koja se već drugu sezonu emituje na talasima radija BIR.

64. izdanje emisije “Zajedno u dobru”, ujedno i dvadeset treće izdanje naše druge sezone biće realizovano u četvrtak 27. februara od 18 sati, a u okviru novog izdanja promovišemo sadržaje i događaje koji su održani u organizaciji MIZ Sarajevo, kao i one koji se planiraju održati.

U našem 64. izdanju govorimo o temi “Lejletu-r-regaib i njen značaj” o čemu razgovaramo sa mr. Suad-ef. Balićem, imamom, hatibom i muallimom džemata Sedrenik.

U okviru rubrike “Sarajevske priče” poslušajte šta o ovoj noći kaže muallima MIZ Sarajevo Ismeta Kamenjašević. U okviru rubrike “Sa sarajevskih minbera” prenosimo Vam dio hutbe imama, hatiba i muallima džemata Kasindolska Mustafa-ef. Pašić, koji je govorio o ovoj temi.     

Emisija se može pratiti i putem youtube stranice radija BIR, te putem facebook stranica radija BIR i MIZ Sarajevo, a od naših slušalaca očekujemo podršku i njihovo učešće putem SMS-a, viber-a i facebook poruka.     

Emisiju “Zajedno u dobru” realizuje i priprema tim sastavljen od sarajevskih imama, hatiba i muallima, te sarajevskih muallima.   

64. Zajedno u dobru – 27.02.2020. godine od 18h!

Budimo ZAJEDNO U DOBRU!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter