63. ZAJEDNO U DOBRU: “Aktivnosti Sektora za brak, porodicu i ženski aktivizam MIZ Sarajevo”

“Zajedno u dobru” predstavlja edukativno-informativnu emisiju MIZ Sarajevo koja se već drugu sezonu emituje na talasima radija BIR.

63. izdanje emisije “Zajedno u dobru”, ujedno i dvadeset drugo izdanje naše druge sezone biće realizovano u četvrtak 20. februara od 18 sati, a u okviru novog izdanja promovišemo sadržaje i događaje koji su održani u organizaciji MIZ Sarajevo, kao i one koji se planiraju održati.

U našem 63. izdanju govorimo o temi “Aktivnosti Sektora za brak, porodicu i ženski aktivizam MIZ Sarajevo”  o čemu razgovaramo sa koordinatoricom Sektora prof. Adnom Zulić.

U okviru rubrike “Sarajevske priče” poslušajte šta o svom bogatom iskustvu u radu sa ženama i najmlađima govori  mualima i koordinatorica džemata Sedrenik, Senida Balić.

U okviru rubrike “Sa sarajevskih minbera” prenosimo Vam dio hutbe imama, hatiba i muallima džemata Budmolići Eldin-ef. Smajevića, koji je govorio o ulozi žene u društvu.      

Emisija se može pratiti i putem youtube stranice radija BIR, te putem facebook stranica radija BIR i MIZ Sarajevo, a od naših slušalaca očekujemo podršku i njihovo učešće putem SMS-a, viber-a i facebook poruka.     

Emisiju “Zajedno u dobru” realizuje i priprema tim sastavljen od sarajevskih imama, hatiba i muallima, te sarajevskih muallima.   

63. Zajedno u dobru – 20.02.2020. godine od 18h!

Budimo ZAJEDNO U DOBRU!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter