62. ZAJEDNO U DOBRU: “Koliko i šta čitamo? – Obaveza cjeloživotnog učenja”

“Zajedno u dobru” predstavlja edukativno-informativnu emisiju MIZ Sarajevo koja se već drugu sezonu emituje na talasima radija BIR.

62. izdanje emisije “Zajedno u dobru”, ujedno i dvadeset prvo izdanje naše druge sezone biće realizovano u četvrtak 13. februara od 18 sati, a u okviru novog izdanja promovišemo sadržaje i događaje koji su održani u organizaciji MIZ Sarajevo, kao i one koji se planiraju održati.

U našem 62. izdanju govorimo o temi “Koliko i šta čitamo? – Obaveza cjeloživotnog učenja”, o čemu razgovaramo sa Mirsad-ef. Đerzićem, imamom, hatibom i muallimom džemata Jarčedoli. 

U okviru rubrike “Sarajevske priče” poslušajte našu anketu o tome koliko građani Sarajeva čitaju i šta čitaju.

U okviru rubrike “Sa sarajevskih minbera” prenosimo Vam dio hutbe imama, hatiba i muallima džemata Sokolović Kolonija I Enver-ef. Hošića, koji je također govorio o ovoj važnoj temi.      

Emisija se može pratiti i putem youtube stranice radija BIR, te putem facebook stranica radija BIR i MIZ Sarajevo, a od naših slušalaca očekujemo podršku i njihovo učešće putem SMS-a, viber-a i facebook poruka.     

Emisiju “Zajedno u dobru” realizuje i priprema tim sastavljen od sarajevskih imama, hatiba i muallima, te sarajevskih muallima.   

62. Zajedno u dobru – 13.02.2020. godine od 18h!

Budimo ZAJEDNO U DOBRU!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter