30. Zajedno u dobru: “Kako dočekati mubarek mjesec ramazan?”

“Zajedno u dobru” predstavlja edukativno-informativnu emisiju MIZ Sarajevo koja se emituje na talasima radija BIR u programskoj sezoni 2018/2019.

30. izdanje emisije “Zajedno u dobru” biće realizovano u četvrtak 2. maja od 18 sati, a u okviru novog izdanja promovišemo sadržaje i događaje koji su održani u organizaciji MIZ Sarajevo, kao i one koji se planiraju održati.

Tema novog izdanja je “Kako dočekati mubarek mjesec ramazan?”. O ovome Vam donosimo razgovor sa imamom, hatibom i mualimom u džematu Misoča Dženan-ef. Mahmutovićem.

U okviru Sarajevskih priča poslušajte zašto je ramazan poseban mjesec i kako se za ramazan priprema samohrana majka troje djece te pedagog/psiholog u osnovnoj školi Berka Bibić.

Preporučujemo Vam i hutbu imama, hatiba i muallima u džematu Binježevo Memfada-ef. Drkića na temu “Značaj mjeseca ramazana”

Emisija se može pratiti i putem youtube stranice radija BIR, te putem facebook stranica radija BIR i MIZ Sarajevo, a od naših slušalaca očekujemo podršku i njihovo učešće putem SMS-a, viber-a i facebook poruka.     

Emisiju “Zajedno u dobru” realizuje i priprema tim sastavljen od sarajevskih imama, hatiba i muallima, te vjeroučitelja i sarajevskih muallima.   

30. Zajedno u dobru – 2.05.2019. godine od 18h!

Budimo ZAJEDNO U DOBRU!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter