24. Zajedno u dobru: “Komšijski odnosi”

Tema novog izdanja emisije "Zajedno u dobru" je “Komšijski odnosi” o čemu Vam donosimo razgovor sa mr. Ahmet-ef. Skopljakom, imamom, hatibom i muallimom u džematu Istiklal džamije. O značaju komšijskih odnosa i njihove uloge u njenom životu, u okviru rubrike Sarajevske priče, poslušajte intervju sa svršenivom GHM i diplomiranom pravnicom, Elmedinom Bjelak. Preporučujemo Vam i hutbu imama, hatiba i muallima u džematu Lubine džamije na Vratniku mr. Saliha-ef. Meštrovca na temu komšijskih odnosa. 24. Zajedno u dobru - 21.03.2019. godine od 18h!

“Zajedno u dobru” predstavlja edukativno-informativnu emisiju MIZ Sarajevo koja se emituje na talasima radija BIR u programskoj sezoni 2018/2019.

24. izdanje emisije “Zajedno u dobru” biće realizovano u četvrtak 21. marta od 18 sati, a u okviru novog izdanja promovišemo sadržaje i događaje koji su održani u organizaciji MIZ Sarajevo, kao i one koji se planiraju održati.

Tema novog izdanja je “Komšijski odnosi”  o čemu Vam u okviru centralnog dijela naše emisije donosimo razgovor sa mr. Ahmet-ef. Skopljakom, imamom, hatibom i muallimom u džematu Istiklal džamije.

O značaju komšijskih odnosa i njihove uloge u njenom životu, u okviru rubrike Sarajevske priče, donosimo vam intervju sa svršenivom GHM i diplomiranom pravnicom, Elmedinom Bjelak.

Preporučujemo Vam i hutbu imama, hatiba i muallima u džematu Lubine džamije na Vratniku mr. Saliha-ef. Meštrovca na temu komšijskih odnosa.

Emisija se može pratiti i putem youtube stranice radija BIR, te putem facebook stranica radija BIR i MIZ Sarajevo, a od naših slušalaca očekujemo podršku i njihovo učešće putem SMS-a, viber-a i facebook poruka.

Emisiju “Zajedno u dobru” realizuje i priprema tim sastavljen od sarajevskih imama, hatiba i muallima, te vjeroučitelja i sarajevskih muallima.

24. Zajedno u dobru – 21.03.2019. godine od 18h!

Budimo ZAJEDNO U DOBRU!

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter