22. Zajedno u dobru: “Značaj i uloga porodice”

Tema novog izdanja je “Značaj i uloga porodice”, o čemu Vam u okviru centralnog dijela naše emisije donosimo razgovor sa sarajevskom mualimom Jasminom Demirović.U okviru rubrike Sarajevske priče o značaju porodice i njenom odgoju, kur’anskim smjernicama kojima se vodila kao i praktičnim Poslanikovim a.s savjetima koji su joj pomogli u odgoju, govori Sadžida Išerić, svršenica Gazi Husrev-begove medrese i majka šestero djece.Preporučujemo Vam i hutbu imama, hatiba i muallima u džematu Grbavica II mr. Sejida-ef. Strike na temu “Jačaj porodičnu vezu”.

“Zajedno u dobru” predstavlja edukativno-informativnu emisiju MIZ Sarajevo koja se emituje na talasima radija BIR u programskoj sezoni 2018/2019.

22. izdanje emisije “Zajedno u dobru” biće realizovano u četvrtak 07. marta od 18 sati, a u okviru novog izdanja promovišemo sadržaje i događaje koji su održani u organizaciji MIZ Sarajevo, kao i one koji se planiraju održati.

Tema novog izdanja je “Značaj i uloga porodice”, o čemu Vam u okviru centralnog dijela naše emisije donosimo razgovor sa sarajevskom mualimom Jasminom Demirović.

U okviru rubrike Sarajevske priče o značaju porodice i njenom odgoju, kur’anskim smjernicama kojima se vodila kao i praktičnim Poslanikovim a.s savjetima koji su joj pomogli u odgoju, govori Sadžida Išerić, svršenica Gazi Husrev-begove medrese i majka šestero djece.

Preporučujemo Vam i hutbu imama, hatiba i muallima u džematu Grbavica II mr. Sejida-ef. Strike na temu “Jačaj porodičnu vezu”.

Emisija se može pratiti i putem youtube stranice radija BIR, te putem facebook stranica radija BIR i MIZ Sarajevo, a od naših slušalaca očekujemo podršku i njihovo učešće putem SMS-a, viber-a i facebook poruka.

Emisiju “Zajedno u dobru” realizuje i priprema tim sastavljen od sarajevskih imama, hatiba i muallima, te vjeroučitelja i sarajevskih muallima.

22. Zajedno u dobru – 07.03.2019. godine od 18h!

Budimo ZAJEDNO U DOBRU!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter